"à la carte"

Vu Freides - Dënsdes Owes vun 18:30-21:00 an de Weekend vu 12:00-14:00 Auer

Sonndes Owes gëtt et just Ham, Fritten an Zalot

 

Entrée:  

Focaccia mat gereechertem Saumonan enger Dellcréme 18,50

Kürbiszopp mat Kürbiskären an enger Speck-Schlagsan    12.50

Geessekéis op engem Bliederdeeg mat Schallotten  aus dem       Schäffche 17,00

 

Plat:

Cabillaud mat engem nativen Ueleg a Chorizo mat Gromperepurée mat Kraider 27,50

Filet vum Rand mat enger Pefferzooss a Fritte 35

Kallefscarré mat Champignonszooss a knusperege Gromperen 29,00

Dessert:

Crème brulée                                                                            9,00€

Dame Blanche / Café glacé                                                      9,00€

« Moelleux au chocolat » mat Vanillsglace                             10,50€

 

Ee vegetaresche Plat / Kannerplat méiglech op Ufro, 1 bis 2 Deeg am Viraus

  • "à la carte" - Weier