"à la carte"

Vu Freides - Dënsdes Owes vun 18:30-21:00 an de Weekend vu 12:00-14:00 Auer

Sonndes Owes gëtt et just Ham, Fritten an Zalot

 

Entrée:  

Tartar vum Rand                                                                      18,00€  

Tataki vum Thon mat Sésam als Tagliata                                18,50€

César Zalot                                                                              16,50€ 

 

Plat:

Saumon mat Routrommelrisotto a Bounen                              27,00€

Filet vum Rand mat enger Routwäin-Schalotten-Zooss, Geméis mat Speck a Fritten 34,00€

Broscht vum Pärelhung am Thymian-Fleeschjus a Grompere 25,00€

Dessert:

Crème brulée                                                                            9,00€

Dame Blanche / Café glacé                                                      9,00€

« Moelleux au chocolat » mat Vanillsglace                             10,50€

 

Ee vegetaresche Plat / Kannerplat méiglech op Ufro, 1 bis 2 Deeg am Viraus

  • "à la carte" - Weier